ОСТАННІ НОВИНИ

«Барком-Кажани» проведе два домашні матчі з вінницьким «ВНАУ»

|

Впродовж 1 та 2 листопада львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани»  проведе два домашні матчі з командою «ВНАУ» ( місто Вінниця). Ігри відбудуться у рамках IV туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. Про це інформує прес-служба ВК «Барком-Кажани».

До гри як львівські волейболісти, так і тренерський  склад «Барком-Кажани»  налаштовані рішуче. 

«З кожного змагання потрібно виносити певну користь. У будь-якому випадку, після останніх поразок видно, чого команді бракує. Але якщо по елементах, то не вистачає, грубо кажучи, або індивідуальної майстерності, або не вистачає тактичних дій команди, тобто організація захисту, взаємодія з блоком, організація атаки, тактика подачі і таке інше. Ці поразки дали можливість як тренерському складу, так і гравцям звернути на такі речі увагу і займатися ними. Що стосується мене, як тренера – я бачу чим конкретно треба займатися, у чому ми можемо «додати», – наголосив головний тренер ВК «Барком-Кажани» Віктор Михальчук.

Зокрема, матчі відбудуться: 1 листопада о 16.00. 2 листопада – о 12.00. У приміщенні спорткомплексу «Галичина», що на Керченській.

Вхід на матчі – безкоштовний. Тож  «Барком-Кажани» запрошуємо  вболівальників підтримати команду.

Переглянути он-лайн трансляцію матчу можна буде на сайті: http://kazhany.lviv.ua/.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *