На фестиваль «Ніч у Львові» можна придбати електронний квиток

|

Спланувати індивідуальну програму нічних екскурсій та придбати квитки он-лайн на фестиваль «Ніч у Львові» можна на офіційному туристичному порталі міста lviv.travel. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

На сайті lviv.travel відкрили продаж електронних квитків на фестиваль «Ніч у Львові». Кожен охочий може сформувати індивідуальний план екскурсій та придбати квитки через мережу Інтернет. «Квитки на фестиваль можна придбати он-лайн на сайті lvivtravel. Такі квитки стають дедалі популярнішими і ми плануємо в майбутньому поступово вводити їх в музеях та в інших туристичних закладах», – зазначила начальник відділу промоції міста Марта Іванишин.

Нагадаємо, безкоштовними атракціями листопадового фестивалю «Ніч у Львові» будуть дійства у Домініканському соборі, у палаці Потоцьких, відбудуться нічні екскурсії вулицями міста, екскурсії у кабінет міського голови, покази колекцій одягу, тощо. Детальну програму заходів можна дізнатись на сайті lviv.travel http://lviv.travel/ua/index/what_to_do/events/~2285/nich-u-lvovi-listopad

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *