ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проходить Міжнародний форум індустрії туризму і гостинності

|

Учора, 30 жовтня, в Палаці спорту «Україна» відбулось офіційне відкриття Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності – 2013. Форум проходитиме впродовж трьох днів, повідомляє прес-служба Львівської облради.

У рамках форуму розпочали свою роботу 2 спеціалізовані виставки «Готельний та ресторанний бізнес» та «Континент розваг», а також ХІV міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕкспо-2013». Програма форуму зосереджена на трьох важливих аспектах: туризм, готельний і ресторанний бізнес та індустрія розваг. Основна мета цьогорічного форуму – популяризація туристичних можливостей та маловідомих об’єктів України, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері туристичних послуг та гостинності.

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак у своєму виступі наголосив на можливостях співпраці України та Польщі в сфері туризму та гостинності.

«Наша держава має 535 км спільного з Польщею кордону, подібний природно-рекреаційний потенціал, взаємопов’язаний історичний та культурний розвиток. Усе це сприяє формуванню спільного українсько-польського туристичного простору. І ми зобов’язані вправно використовувати це для створення та подальшої реалізації спільних проектів у сфері туризму», – відзначив Валерій П’ятак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *