ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові прикрили два покерні клуби

|

Правоохоронці припинили діяльність одразу двох Львівських покерних клубів, які працювали з порушеннями вимог згідно Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні». Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

У закладах, які функціонували в обласному центрі під виглядом клубів спортивного покеру, надавались послуги у сфері організації азартних ігор з метою отримання прибутку.

«Оперативниками вилучено майже з десяток столів для гри у покер, більше двох десятків системних блоків. Разом із гральним обладнанням вилучено ігрові фішки номінальною вартістю більш як 2 мільйони гривень, а також грошові готівкові кошти, які були виручені від організації азартних ігор», – розповів заступник начальника відділу Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Тесля.

Діяльність закладу ретельно конспірувалась. Коло клієнтів обмежене, відвідувачі допускались до азартних ігор лише за попередньою домовленістю із персоналом закладу. Розпочато досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками злочину, передбаченого ст. 203 зн. 2 КК України (Зайняття гральним бізнесом). Дане правопорушення карається обмеженням волі на строк до п’яти років.

Фото: romo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *