ОСТАННІ НОВИНИ

«Арсенал» знявся з Прем’єр-ліги: його результати матчів анулюють

|

Згідно з регламентом української Прем’єр-ліги всі результати ігор за участю київського клубу в сезоні 2013/2014 скасують. Це «Коментарям» підтвердив сьогодні гендиректор футбольної Прем’єр-ліги Петро Іванов, який звернув увагу на відповідну норму регламенту.

«Якщо команда, яка виключена зі змагань, провела половину і більше матчів, їй зараховуються технічні поразки в матчах, що залишилися. А командам-суперницям зараховуються технічні перемоги. Якщо менше половини матчів – результати анулюються», – сказано в регламенті.

 За словами Петра Іванова, ніяких скандалів і неоднозначних ситуацій тут чекати не варто. «Так, усе правильно. Не потрібно думати про скандали. Результати команди, яка провела менше половини матчів у сезоні, будуть точно анульовані», – зазначив Іванов.

Зазначимо, що в УПЛ на уїк-енді пройшов 14-й тур чемпіонату, а «Арсенал» провів ще менше ігор – тринадцять. Це сталося через неявку на поєдинок з «Таврією».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Арсенал» почав процедуру банкрутства, а футболісти продовжують тренуватися в Щасливому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *