ОСТАННІ НОВИНИ

Топ-5 найнезвичніших транспортних засобів, що виставлено на продаж

|

Потрібен велосипед з розливом пива, бойова розвідувально-дозорна машина чи болотохід? Цю та іншу «диво-техніку» можна знайти серед пропозицій українців в Інтернеті. Українці продають безліч незвичайної техніки.

Наприклад, складні електровелосипеди, кінні фаетони, бані або будинки на колесах, саморобні електромобілі, тепловози тощо. Проте є серед них дійсно неординарні транспортні засоби. Аналітики Slando склали топ-5 найнезвичніших транспортних засобів:

– BeerBike – 55 000 грн BeerBike – це барна стійка на велосипеді. На ньому одночасно можуть їхати та пити пиво до 14 людей.

– Болотохід Rosa – 480 000 грн Болотохід, він же всюдихід Rosa – легка машина для доставки людей та невеликих вантажів до важкодоступних місць.

– БРДМ-2 – 135 000 грн БРДМ-2 (Бойова Розвідувально-Дозорна Машина-2) на сьогодні знаходиться на озброєнні більш як 50 країн світу. Проте в Україні існують її цивільні варіації. Так, одну з машин, перероблену для мисливців та рибалок продають на Slando за $16 500.

 

– LotusSuperSeven – 96 000 грн В Україні налагодили випуск легендарних спортивних автомобілів компанії Lotus. Вперше LotusSeven був представлений публіці в 1957 році як найдешевший спортивний автомобіль для використання у Британських клубних перегонах. Він отримав масу модифікацій та реплік. В Україні репліки цього легендарного авто збирають за суму від $12 000.

– Всюдихід амфібія Арго – 48 000 грн Невеликий всюдихід може слугувати для найрізноманітніших потреб.

Фото: Slando

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *