ОСТАННІ НОВИНИ

Знову автівка в’їхала в людей на зупинці. Є жертви

|

У Сімферополі на Євпаторійському шосе ВАЗ збив трьох людей, що стояли на зупинці, і врізався в стовп

Про це AUTOinvestigator повідомив інспектор Сектору профілактичної роботи УДАІ Криму Володимир Ковтун.

Одна жінка загинула на місці, двоє – в лікарні

За його словами, ДТП сталося близько 12.30.

«Водій ВАЗ 2106 з невідомих поки причин виїхав з проїжджої частини праворуч і наїхав на трьох людей, що стоять на зупинці. Жінка у віці (особи постраждалих встановлюються, – ред.) померла на місці. Чоловіка років 50-ти і ще одну жінку забрала «швидка». Чоловік, судячи з усього, «важкий», – повідомив Ковтун.

Він також додав, що наразі водія «Жигулі» везуть в наркологічний диспансер для проведення медобстеження.

За фактом ДТП слідчого управління Головного управління МВС України в АРК проводить розслідування. Про це сайту «Крим.Коментарі» повідомили в секторі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в АРК.

У ході попередньої перевірки стало відомо, що водій автомобіля ВАЗ -2106, рухаючись по автодорозі Сімферополь – Євпаторія з боку аеропорту «Сімферополь» у бік столиці Криму, з невідомих причин не впорався з керуванням, виїхав на зупинку громадського транспорту, після чого врізався в залізобетонну опору.

На зупинці громадського транспорту автомобіль збив трьох пішоходів.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група та працівники Державтоінспекції Криму. Водій автомобіля затриманий, ним виявився 27-річний житель Сімферопольського району.

Даний факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження, яке кваліфіковано за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть кількох осіб.

Наразі в рамках відкритого кримінального провадження проводиться комплекс необхідних слідчих дій, призначено низку експертиз. Співробітниками міліції вживаються всі заходи для з´ясування обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *