ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Городоцьку ремонтуватимуть до кінця листопада

|

До 5 листопада заплановано відкрити для руху транспорту вул. Коперника. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Березу.

«На вул. Коперника ми сьогодні завершимо останнє брукування, ведуться роботи по замощенню тротуарів. Вулицю Коперника для проїзду транспорту відкриємо до 5 листопада. Вул. Бандери завершимо до кінця листопада, оскільки там додалась ділянка Вербицького – Бандери – Чупринки. Там також треба буде доєднатися до нового водопроводу і під’єднатися до каналізації. Необхідно це зробити, оскільки місто планує на наступний рік або через рік розпочати ремонт вул. Бандери, то щоб потім при цих роботах трамвай №2 міг курсувати», – зазначив Олег Береза.

За його словами, вул. Городоцьку будуть ремонтувати ще до кінця листопада.

«На вул.Городоцькій брукуємо, влаштовуємо колії, замощуємо тротуари. З фінансуванням у нас все гаразд, всі матеріали є, роботи йдуть повних ходом. Сьогодні тут працює майже 100 осіб. Якщо буде сприятлива погода, то до кінця листопада усі роботи будуть завершені», – зазначив Олег Береза.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *