ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат хоче, аби львів’яни починали робочий день на годину раніше

|

Депутат Іван Гринда звернувся з проханням до міського голови Львова створити робочу групу з представників виконавчих органів міської ради, депутатського корпусу, державних структур та їхніх підрозділів з метою обговорення можливості зміни початку робочого часу з 08.00 у правилах внутрішнього трудового розпорядку.

За словами І.Гринди, до такої пропозиції його спонукали численні звернення мешканців міста, які вимагають врегулювати проблеми перевезень у ранковий час. «Найбільший рівень автомобільних заторів у середмісті спостерігається в період з 08.15 год і до 09.00 год. саме о 09.00 розпочинається робочий день у більшості органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій державної, комунальної та приватної форми власності, а також навчальних закладах Львова. Слід також звернути увагу на те, що більшість з цих об’єктів розташовані саме у центральній частині міста», – каже депутат.

Він наголосив, що впродовж останніх років суттєво збільшилась кількість транспорту, що у свою чергу загострює проблему із заторами в місті в ранкові години. Відтак І.Гринда вбачає вирішення проблеми у перенесенні для певної частини львів’ян початку робочого дня на годину раніше.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *