ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівелектротранс» проводить службове розслідування щодо безбілетниці

|

На підприємстві проводять розслідування щодо інформації про затримання контролерами за безквитковий проїзд пасажира і вимагання оплати штрафу, що трапилось 22 жовтня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на директора ЛКП «Львівелектротранс» Ореста Козака.

«Ми інформацію про цей інцидент отримали. Зараз на підприємстві ведеться розслідування, створена комісія. Триває процедура допитів. За висновками розслідування вживатимемо ті чи інші заходи», – розповів він.

На підприємстві закликають пасажирів електротранспорту здійснювати поїдки за наявності квитка. «Ми цього тижня організували рейд разом з працівниками тролейбусного та трамвайного депо. Перевіряючи у час-пік на зупинках транспорту наявність у пасажирів квитків, контролери виписували від 20 до 30 квитанцій за годину роботи. А скільки протягом дня ми маємо безквиткових пасажирів? Ми не можемо отримати від держави компенсацію за проїзд пільговиків, і ще люди не оплачують проїзд. А це – збитки підприємства, це зарплати, це ремонт рухомого складу», – зазначив заступник директора ЛКП «Львівелектротранс».

Сьогодні у ЗМІ поширено інформацію про неправомірні дії контролерів ЛКП «Львівелектротранс» 22 жовтня щодо пасажирки тролейбуса №12, яка здійснювала проїзд без закомпостованого квитка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *