ОСТАННІ НОВИНИ

В одному з районів Львова виявили понад 200 «чорних» працівників

|

Шевченківська районна адміністрація проводить системну роботу з легалізації та детінізації найманої праці з метою наповнення міського бюджету через сплату податків. Відтак, цього року виявили 201 найманого робітника без належного оформлення. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомляють у Шевченківській районній адміністрації, створеними робочими групами, до складу яких входять працівники ДПІ у Шевченківському районі м. Львова, Львівської обласної Державної податкової служби, Шевченківського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області, Пенсійного фонду Шевченківського району та Львівського міського центру зайнятості, щотижнево проводяться виїзні обстеження суб’єктів підприємницької діяльності щодо дотримання законодавства в частині оформлення трудових відносин з найманими працівниками та підняття заробітної плати вище мінімального рівня.

У 2013 року було проведено 164 виїзних обстеження, під час яких перевірено 198 суб’єкта підприємницької діяльності та виявлено 201 найманого працівника без належного оформлення трудових відносин.

На засіданнях комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, забезпечення повноти і своєчасності сплати податків та єдиного соціального внеску було заслухано 275 керівників підприємств щодо підняття рівня заробітної плати. За результатами роботи комісії матеріали скеровуються для проведення перевірки в Територіальну інспекцію праці у Львівській області на предмет дотримання чинного законодавства про працю. У випадку підтвердження порушення матеріали скеровуються в прокуратуру району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *