ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують долучатись до акції «Миколай про Тебе не забуде!»

|

Організатори запрошують усіх небайдужих долучатись до акції «Миколай про Тебе не забуде!». Акція відбувається вже тринадцятий рік поспіль та проводиться МГО «Академія Української Молоді» спільно з навчальними закладами, громадськими організаціями та спільнотами Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Метою акції є допомогти дітям та молоді відкрити в собі та проявити чутливість, самопосвяту, жертовність, безкорисливість.

Акція «Миколай про тебе не забуде!» покликана вшанувати пам’ять великого благодійника святого Миколая та звернути увагу громадськості на важливість доброчинності. Завданням акції є зібрати та роздати подарунки (солодощі, книжки, фарби, олівці, зошити) для тих дітей, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу атмосферу свята напередодні та під час Дня Миколая. Маємо надію, що цього року акція охопить якнайбільше молоді нашого міста», – розповідають організатори благочинної акції.

Торік вдалося рознести подарунки для 3000 потребуючих дітей міста Львова, до акції долучилося близько 750 волонтерів – студентів та старшокласників.

«Учасником акції може стати кожен охочий у зручний для себе спосіб: волонтери – працюють на Фабриці святого Миколая, розносять подарунки дітям, спонсори – фірми та підприємства, які надають пожертви, партнерські організації та спільноти – організовують збір подарунків в навчальних закладах, релігійних громадах та ін., перевізники – волонтери та партнерські організації, які можуть надати транспортні послуги для перевезення волонтерів та подарунків, засоби масової інформації – надають інформаційну підтримку та висвітлюють перебіг різних етапів заходу.

Завдяки підтримці спонсорів і партнерів та ініціативі молодих людей у минулому році благодійна акція «Миколай про тебе не забуде» була організована в 17 містах України. Кожне місто провело ряд своїх особливих заходів», – розповідають організатори.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *