ОСТАННІ НОВИНИ

Львів закупить ще 50 тролейбусів та 100 автобусів

|

Львів візьме під державні гарантії кредит на 95 млн грн. для оновлення рухомого складу тролейбусів та 125,1 млн грн. для оновлення рухомого складу автобусів.

Відповідну ухвалу було прийнято учора, 24 жовтня, під час пленарного засідання сесії  Львівської міської ради, інформує прес-служба ЛМР.

Відповідно до проекту «Оновлення рухомого складу тролейбусного парку міста Львова», передбачається придбання 50 нових тролейбусів вітчизняного виробництва за кошти, залучені під державні гарантії у банку-кредитора у сумі 95 млн грн. на 10 років з відсотковою ставкою за користування коштами не вище 10% річних.

Проект «Оновлення рухомого складу автобусного парку міста Львова» передбачає придбання 100 нових автобусів вітчизняного виробництва за кошти, залучені під державні гарантії у банку-кредитора у сумі 125,1 млн грн. на таких же умовах.

Додамо, проектами передбачено, що витрати з повернення та обслуговування запозичення у розмірі 50% суми, що підлягає сплаті відповідно до графіка платежів за кредитним договором, здійснюються за рахунок коштів міського бюджету та 50% суми – з Державного бюджету.

Фото Михайла Дашковича

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *