ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських педагогів і психологів вчать запобігати торгівлі людьми

|

Упродовж жовтня цього року Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить семінар-тренінги для соціальних педагогів і психологів загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова.

Заходи відбуваються за підтримки відділів освіти районних адміністрацій та мають на меті зосередити увагу педагогів і психологів навчальних закладів на проблемі торгівлі людьми та попередити прояви такого ганебного явища в учнівському середовищі, повідомляє прес-служба ЛМР.

Під час тренінгів представники ЛМЦСССДМ, Благодійного фонду «Регіональний центр соціальної адаптації», ГО ЗУРЦ «Жіночі перспективи», педагоги і психологи шкіл м. Львова мають можливість обговорити актуальність проблеми торгівлі людьми, чинне законодавство України з питань протидії насильства, а також взяти активну участь у дискусіях з практики протидії торгівлі людьми.

«Сьогодні Україна є чи не найбільшою державою-постачальником жертв торгівлі людьми в Європі. Більш, ніж 420000 українок у віці від 15 до 27 років ставали «екзотичним товаром» за останні десять років. Процвітає в країні й рабська чоловіча праця. Спеціалісти, які працюють з дітьми, повинні знати масштабність небезпеки та вміти донести інформацію про те, як не стати «живим товаром» до учнів», – розповідає Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *