ОСТАННІ НОВИНИ

Українське елітне житло в кілька разів дорожче, ніж в сусідніх країнах

|

За ціною «найкрутішої » квартири в Україні можна купити 15 найдорожчих апартаментів у Румунії, Польщі чи Білорусі . Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando , порівнявши вартість виставлених на продаж елітних квартир в різних країнах.

Виявилося , що Україна за «елітністю» істотно перевершує сусідні держави , поступившись пальмою першості за цінами тільки Росії .

Так , одні з найбільш дешевих елітні апартаменти в Болгарії. Найдорожча квартира в цій країні виставлена ​​на продаж за $ 700 000 . За цю суму покупець може придбати пентхаус в центрі Софії площею 400 м. кв. Будинок новозбудований , є тераса з садом і два паркувальних місця в підземному паркінгу.

Дещо дорожче пропозицію з Польщі. У Варшаві за $ 1 000 000 на продаж виставлена ​​дворівнева квартира площею 280 м. кв. В пропозиції значиться , що обробка у приміщеннях виконана з дорогих матеріалів (мармур , дуб і т.д.) , встановлені меблі та техніка.

У столиці Білорусії найдорожча квартира виставлена ​​на продаж за $ 1 130 000 . Покупцеві пропонуються дворівневі апартаменти площею 284 м. кв. У квартирі зроблений ремонт , встановлені меблі та техніка. Також в цю вартість входять два паркувальних місця в підземному паркінгу.

У столиці Румунії дворівневий пентхаус продають за $ 1 400 000 . Площа апартаментів становить 800 м. кв. На цьому просторі розмістилися : тренажерний зал , сауна , сад з деревами і декоративними рослинами , а також величезний акваріум. З гаража , де для покупця зарезервовано чотири місця для машин , в квартиру можна піднятися на окремому ліфті.

В Алмати , в Казахстані, най дорожчі апартаменти продаються за $ 2 100 000. У таку суму оцінено дворівневий пентхаус площею 370 м. кв. У квартирі зроблений ремонт з обробкою з дорогих матеріалів , встановлені меблі та техніка.

У Москві найдорожча квартира виставлена ​​на продаж за $ 30 000 000. За ці гроші покупець отримає дворівневий пентхаус в районі «Золотої милі». Площа апартаментів становить 430 м. кв. Місце для машини в підземному паркінгу включено у вартість.

А ось найдорожча квартира , виставлена ​​на продаж в Україні , коштує $ 15 000 000. Вона розміщена  в Києві , за адресою Паторжинського , 14. Апартаменти займають три верхніх поверхи в будинку і мають площа 1 500 м. кв. У квартирі є своя SPA -зона , дві тераси , встановлена ​​дорога техніка і меблі . При цьому по всій країні є ще сотні пропозицій житла , вартістю понад $ 1 000 000.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *