ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Свобода» відповість «регіоналам» новим зверненням на підтримку євроінтеграції

|

Фракція Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Львівській обласній раді ініціюватиме на наступному сесійному засіданні ради ухвалення нового адекватного звернення на підтримку європейської інтеграції України.

Про це заявив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Андрій Холявка, коментуючи голосування на минулому сесійному засіданні щодо звернення на підтримку євроінтеграційного курсу держави, запропоноване фракцією Партії регіонів, інформує прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

«Треба розрізняти підтримку євроінтеграції України і підтримку вірнопідданицьких заяв на адресу чинної влади. А саме таку заяву, з реверансами на адресу режиму Януковича запропонувала фракція Партії регіонів. Вважаю, що хвалити режим, робити йому компліменти немає за що», – зазначив Андрій Холявка. 

Як наголосив голова фракції, ВО «Свобода» від дня свого створення послідовно підтримує проєвропейський курс і незмінність цієї лінії підтверджена двома десятиліттями.  

 За його словами, на наступному засіданні обласна рада розглядатиме нове, гідне і адекватне звернення на підтримку європейської інтеграції України, і він сподівається, що звернення підтримають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *