ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» натякає, що військові будинки на Стрийській можуть залишитися без тепла

|

Житловий район по вул. Стрийська-Гашека-Максимовича, який належить БУ КЕВ м. Львова, найбільш проблемний. З часу початку опалювального сезону, 1 жовтня, власник будинків не підготував внутрібудинкові системи.

Про це прес-службі ЛМР повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

З 2008 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» було ліквідовано більше 80 поривів на теплових мережах БУ-4 КЕВ м. Львова.

Незадовільний технічний стан вказаних об’єктів призводить до неякісного теплопостачання, а якісне гаряче водопостачання практично відсутнє. До диспетчера теплоенерго постійно надходять скарги мешканців.

З кожним роком ситуація погіршується: збільшується кількість поривів трубопроводів та поломок обладнання ЦТП та бойлерної. Обладнання ЦТП морально застаріле та фізично зношене, постійно ремонтується. Впродовж минулого опалювального сезону, через незадовільний стан покрівель ЦТП та бойлерної, постійно мокріють стіни, підтоплюється насосне обладнання, електрощитові.

Для якісної роботи об’єктів теплопостачання, які є у власності БУ КЕВ, необхідно провести повну реконструкцію даних об’єктів. Якщо ж керівництво БУ КЕВ не робитиме жодних дій в цьому напрямку, існує велика загроза зриву опалювального сезону 2013-2014 рр.

Зважаючи на критичну ситуацію з об’єктами теплопостачання БУ КЕВ, ЛМКП «Львівтеплоенерго» звертається до керівництва БУ якнайшвидше вирішити питання фінансування реконструкції об’єктів теплопостачання БУ-4 КЕВ м. Львова, (мікрорайон вул. Стрийська-Гашека-Максимовича) – ЦТП по вул.Стрийська,53, Стрийська,59, Стрийська,63, бойлерної по вул.Гашека,17 та теплових мереж та передачі їх на баланс підприємства.

Фото – PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *