ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця оздоровила понад тисячу дітей залізничників

|

Упродовж літнього періоду Львівська магістраль організувала відпочинок та оздоровлення для 1006 дітей залізничників. У таборах залізниці “Експрес” та “Трембіта” побувало 275 дітей. Четверо дітей оздоровилися у дитячому спеціалізованому санаторії “Джерело” (м. Трускавець), а ще 567 дітей відпочили у санаторії «Чайка» в смт. Лазурне Херсонської області. Про це інформує прес-центр Львівської залізниці.

У 2013 році Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності прийняв рішення про закупівлю путівок в дитячі оздоровчі табори, які є в межах області, за повну вартість та надання їх дітям застрахованих осіб через страхувальників за 10% вартості.

Дорожній комітет профспілки Львівської залізниці оперативно надав інформацію профспілковим комітетам щодо мережі дитячих оздоровниць по всіх областях західного регіону та порядок одержання таких путівок у відділеннях Фонду. Загалом таким чином відпочинок організували для 104 дітей залізничників.

Вартість усієї дитячої оздоровчої кампанії склала понад 1,5 млн гривень. Для її організації були залучені кошти профспілкових організацій, батьків та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Львівська залізниця безоплатно перевозила дітей залізничників до місця відпочинку в Херсон та на Закарпаття. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *