ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбулась Спеціальна олімпіада для дітей з особливими потребами

|

Цими днями в парку «Горіховий гай» поблизу кінотеатру «Сокіл» у Львівові відбувся перший фестиваль «Спеціальна олімпіада-Львів», основною метою якого була популяризація фізичного виховання та спорту серед дітей з особливими потребами. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Для дітей провели ознайомчі майстер-класи з футболу, флорболу, баскетболу та бадмінтону. Елементи футбольної гри демонстрував колишній капітан ФК “Карпати” Андрій Тлумак, який став першим волонтером “Спеціальної олімпіади-Львів”, а вправи з баскетболу провадили гравці БК “Політехніка-Галичина” Денис Тютюнник та Владан Вукославлєвіч, гравець збірної Сербії з баскетболу. Кожен учасник “Спеціальна олімпіада-Львів” отримав сертифікат про проходження майстер-класів. Після закінчення заходу усі діти мали змогу переглянути кінофільм “Іван сила”.

Захід відвідали понад 100 дітей зі спеціалізованих шкіл-інтернатів та організацій: школа-інтернат № 102 для дітей вадами розумового розвитку, НРЦ “Мрія”, школа-інтернат №104 для дітей з вадами розумового розвитку (смт. Брюховичі), спеціалізована школа-інтернат “Довіра” товариства захисту інвалідів дитинства “Довіра”, спортивна федерація для атлетів з особливостями фізичного і розумового розвитку (м. Червоноград). У проведені фестивалю активно допомагали студенти-волонтери Львівського державного університету фізичної культури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *