ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція розшукує у Львові педофіла, який пропонує дітям "цукерки"

|

Правоохоронці Львова уже розпочали пошуки педофіла, про якого у місті поширюються чутки. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 156 КК, частиною першою – «розбещення неповнолітніх». Про це «Новому Погляду» повідомила речниця обласного управління МВС України у Львівській області Світлана Добровольська.

«Ми цю інформацію зафіксували і передали у чергові частини. За цим фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 156, ч. 1. Правоохоронці розпочали слідчо-оперативні заходи», – розповіла Світлана Добровольська.

За словами речниці обласної міліції, звернень львів’ян у міліцію із скаргами на педофіла станом на 9 годину 21 жовтня не зафіксовано, проте чуток достатньо, аби міліція зреагувала. «Не обов’язково, щоб надходили звернення. Ця інформація взята до уваги. Розпочались слідчо-оперативні заходи. З’ясовуватимуться всі обставини», – підкреслила Світлана Добровольська.

Нагадаємо, у соцмережі поширюється інформація про педофіла, який розгулює у Франківському районі Львова, а саме: на вулиці Володимира Великого – поблизу магазину «Океану» та готелю «Гетьман». За повідомленнями у соцмережі, педофіл «пропонує дітям» цукерку. Також у нього у штанах дірка, чолов’яга не соромиться дітвори і показує свої геніталії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *