ОСТАННІ НОВИНИ

У підлеглого Садового винесли з квартири понад 11 тисяч доларів

|

У Львові обікрали квартиру заступника начальника юридичного управління Львівської міськради Мирослава Гавриляка. Про це ZAXID.NET стало відомо з власних джерел. Грабіжники безперешкодно винесли з квартири все цінне, зокрема, $11,5 тис.

Мирослав Гавриляк підтвердив факт пограбування квартири.

Грабіжники проникли у квартиру чиновника, ймовірно, вчора вдень, 17 жовтня, у період з 9:00 по 20:00, коли господарів не було вдома. При цьому їм вдалося відкрити троє замкнених дверей. Живе Гавриляк у багатоквартирному будинку на просп. Чорновола і, щоб потрапити до квартири, грабіжникам довелося відімкнути двері спільного коридору, потім – «тамбуру» на дві квартири, і, власне, двері помешкання.

Грабіжники викрали з квартири Гавриляка 11,5 тисяч доларів, 600 євро, 4000 грн та кілька ювелірних виробів, а також фото- та відеокамеру і ноутбук.

У коментарі ZAXID.NET Мирослав Гавриляк пояснив, що досить велика сума грошей у квартирі залишилася після весілля – місяць тому він одружився.

Нагадаємо, торік у грудні в начальника управління інвестицій Львівської міської ради Сергія Кіраля викрали авто Volkswagen Passat В6. Автомобіль так і не знайшли, але оскільки він був застрахований, то чиновник отримав виплату в сумі 50% від страхової вартості автомобіля.

Джерело: Фото з Facebook-сторінки Мирослава Гавриляка

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *