ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці новобудов стають заручниками бездіяльності підприємств-забудовників

|

Знову повторюється ситуація, коли власники помешкань у новобудовах стають заручниками бездіяльності підприємств-забудовників. Про це повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.

Так, сьогодні було припинено електропостачання об’єктів ПП „Зубр” — новобудов за адресою пр. Вольського, 9-10 у селищі Оброшино Пустомитівського району — у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію на суму 7 тис. грн.

Про припинення електропостачання ПП „Зубр” було офіційно повідомлено 9 жовтня 2013 року.

Електропостачання ПП „Зубр” буде відновлено сьогодні, враховуючи зобов’язання ПП „Зубр” щодо погашення заборгованості.

На сьогодні електропостачання об’єктів за адресою пр. Вольського,9-10 у смт Оброшино Пустомитівського району здійснюється на підставі договору між ПАТ „Львівобленерго” та ПП „Зубр” на електропостачання будівельного майданчика.

Договірні відносини між ПАТ „Львівобленерго” та власниками помешкань за адресою пр. Вольського,9-10 у смт Оброшино відсутні.

Для укладення прямих договорів про користування електричною енергією між ПАТ „Львівобленерго” та мешканцями забудовник повинен здійснити розпуск загальнобудинкового обліку електроенергії згідно з вимогами чинного законодавства України та нормативних документів.

Нагадаємо, раніше в аналогічній ситуації через бездіяльність забудовника ТзОВ „Львівторгроздріб” опинились мешканці новобудови по вул. Варшавській, 136 у місті Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *