ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ «трусять» у пошуках педофілів

|

Затримання майора СБУ, який працював в управлінні військової контррозвідки, за підозрою в розбещенні дітей, викликало у центральному апараті на Володимирській ефект вибуху бомби 

Нагадаємо, нещодавно біля станції столичного метро «Палац «Україна» затримали такого собі Валентина С. (47 років). Він почав листуватися з 15-річним школярем у соцмережі. Активісти «Київ-проти» як наживку виставили 15-річного киянина на ім’я Максим, і затримали Валентина на гарячому, коли він уже готовий був йти до підлітка на квартиру і активно схиляв його до статевого контакту. Коли ж на виклик активістів приїхав наряд «Беркута», Валентин представився співробітником СБУ і заявив, що зараз він проводить спецоперацію. Він був доставлений в Голосіївський РУВС, туди ж активісти передали відеозапис спілкування, пишуть «Вести».

Активіст руху Валерій Тронц запевняє, що затриманий 100% був співробітником СБУ, тому що бачив посвідчення з мокрими печатками.

Тим часом у міліції кажуть, що все, що у них є у цій справі – це заява громадського працівника і дві мобілки, вилучені у затриманого. «Ми прийняли заяву, зареєстрували з кваліфікацією за ст. 156 КК «Розбещення неповнолітніх», однак у нас досі немає свідчень потерпілого, – сказала прес-офіцер Голосіївського РУВС Юлія Мусташ. – Вилучені мобілки зараз на експертизі».

При цьому вона досі не підтверджує, що затриманий був співробітником СБУ.

Разом із тим, джерела видання в СБУ повідомляють, що затримання майора спецслужби, який працював в управлінні військової контррозвідки, викликало в центральному апараті на Володимирській ефект вибуху бомби. «Майор був негайно звільнений заднім числом, – розповів один із оперативників СБУ на умовах анонімності. – У нього був високий рівень допуску до держтаємниці. Також, за чутками, затримання обернулося грандіозним скандалом у силовому відомстві. Його результатом стала перевірка співробітників на поліграфі. Поки детектор не пройшли співробітники окремих управлінь, їм наказали здавати службові посвідчення кадровикам у кінці кожного робочого дня.

Офіційно в прес-службі СБУ не коментують питання про затримання співробітника.

Нагадаємо, останнім часом СБУ ледь не щодня стрясають гучні скандали.

Так, 22 червня в Києві сталася ДТП за участю співробітників СБУ, які керували автомобілем Infiniti. На місці загинула 21-річна Тетяна Шашенко, пізніше в лікарні помер пасажир Infinity Сергій Матковський.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *