ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни з порушеннями слуху отримали від міста подарунки

|

З нагоди відзначення Міжнародного дня глухих управління соціального захисту Львівської міської ради закупило і передало близько 800 продуктових наборів для найбільш потребуючих членів Українського товариства глухих. Подарунки були вручені під час проведення урочистого заходу, який УТОГ організувала для членів своєї організації, який відбувся в будинку культури УТОГу (вул. Некрасова, 45). Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Цього року з нагоди Міжнародного дня глухих ми вирішили окрім виплати допомоги, надати продуктові набори найбільш потребуючим. Власне, в процесі вибудови системної підтримки ми намагаємось охоплювати максимальну кількість потребуючих, пам’ятаючи про їхні потреби не тільки по тематичних днях», – розповіла Наталя Федорович, начальник управління соціального захисту Львівської міської ради. 

Також згідно з розпорядженням міського голови від 01.10.13р №406 понад 700 осіб з інвалідністю по слуху, членів УТОГ отримають одноразову матеріальну допомогу по 200 грн. кожен. На ці потреби в місті передбачили кошти в сумі 157,8 тис. грн.

Нагадаємо, що Українське товариство глухих (УТОГ) – всеукраїнська громадська організація людей з вадами слуху, заснована у 1933 році. Член Всесвітньої федерації глухих (ВФГ). На сьогодні обласні і територіальні організації УТОГ об`єднують більше 50 тисяч громадян України з порушеннями слуху та мови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *