ОСТАННІ НОВИНИ

Львів запрошує на фестиваль «Lviv Acoustic Fest»

|

На вихідних у Львові відбудеться найбільше свято акустичної музики цієї осені – Lviv Acoustic Fest. Свято проходитиме 19-20 жовтня у міському палаці культури імені Гната Хоткевича. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На фестиваль Lviv Acoustic Fest приїдуть найкращі акустичні гурти з усієї України: Гапочка, Обійми Дощу, Гуша Катушкін та Марія Чайковська, К402, Фіолет, Один в Каное, Vivienne Mort, Illusions, Freddy Marx Street та багато інших, що потішать гостей якісною музикою.

«Такий фестиваль є найбільшим святом акустичної музики в Україні, він буде вперше у Львові. Раніше було багато спроб провести щось схоже, але це відбувалося в якихось клубах. В Україні є багато різних фестивалів, але фестивалю такого формату ще не було. Звичайно, ми старалися запросити найкращих виконавців зі всієї країни, деякі з них підготували спеціальну акустичну програму», – розповів арт-директор фестивалю Єгор Грушин.

«Окрім того, що будуть виступати вже відомі виконавці, які мають свій доробок та брали участь в різних фестивалях, ми також вирішили дати можливість виступити молодим, які лише починають свою музичну кар’єру. Для них був організований конкурс – відбір, і ми намагалися вибрати найкращих. Що цікаво – у Харкові виявилося набагато більше професійних акустичних гуртів, ніж у Львові», – зазначив прес-секретар фестивалю Остап Яриш.

Ціна квитка на два дні фестивалю коливається від 150 до 180 гривень. Квитки на фестиваль можна придбати в магазині «Квітка» на площі Ринок,14. Гості з інших міст можуть зробити замовлення на сайті topbilet.com.ua.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *