ОСТАННІ НОВИНИ

Купуючи картоплю-фрі, можна помогти дітям із черепно-мозковими травмами

|

Минулого року у нашому місті під час акції зібрали 160 тис. грн., за які було придбано сучасне реанімаційне обладнання для Комунальної міської дитячої клінічної лікарні. Цьогоріч кошти збиратимуть для придбання обладнання для надання медичної допомоги дітям із черепно-мозковими травмами, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Благодійна акція «День щастя» проводиться в Україні вже дванадцятий рік поспіль та має на меті допомогти дитячим медичним установам необхідним обладнанням та розвинути культуру індивідуальної благодійності в нашій країні. За роки проведення акції була надана благодійна допомога більше ніж 50 медичним закладам по всій Україні у розмірі більш ніж 14 млн грн.. Цього року метою акції є залучення коштів для придбання обладнання для надання медичної допомоги дітям із черепно-мозковими травмами, що буде безкоштовно передано для дитячих лікарень у 23 містах України.

Основним джерелом для придбання обладнання будуть кошти, отримані від продажу спеціальної акційної символіки – паперових «долоньок», брелоків, дитячих книжок у будь-якому з ресторанів МакДональдз по всій Україні. Також кошти будуть залучатись шляхом продажу картоплі фрі 3 листопада.

Відтак, 3 листопада о 13:00 у МакДональдз на просп. Шевченка, 7 відбудеться вже традиційний урочистий захід, присвячений акції «День щастя». В цей день громадські діячі, а також відомі особистості відвідують заклади МакДональдз для того, щоб висловити свою підтримку акції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *