ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові педофіла засудили до 11 років ув`язнення

|

Цього тижня Галицький районний суд міста Львова виніс вирок чоловіку, котрий вчинив розпусні дії щодо шестирічної дівчинки, повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області. 

В Галицький райвідділ міліції 2 травня 2012 року звернулась 28-річна львів’янка з заявою про те, що відносно її малолітньої доньки невідомий чоловік вчинив розпусні дії. Як було встановлено слідством, цього дня жінка привела двох своїх дітей (старшого сина та молодшу доньку) на прогулянку в парк у центральній частині Львова та залишила їх там бавитись з іншими дітьми. А сама пішла до сусідки, котра живе поруч. Тим часом до її доньки підійшов незнайомий чоловік, який назвався новим сусідом і запропонував їй проїхатись в його автомобілі. Шестирічна дівчинка погодилась на пропозицію незнайомця.  

Далі події розгортались так: чоловік виїхав за межі міста і на околиці одного з сіл вчинив щодо неї розпусні дії.

Тим часом мама, виявивши, що її донька пропала з парку, звернулась за допомогою до правоохоронців. Працівники міліції негайно організували пошуки зниклої дівчинки, провели опитування всіх, хто на той момент перебував у парку, сусідів, а також осіб котрі могли бачити дівчинку.

Правоохоронці знайшли зниклу дитину за кілька годин. За словами дівчинки, сюди її привіз «незнайомий дядя», а на запитання мами, де вона була і що з нею відбувалось, відповідала, що «дядя наказав нікому про це не розповідати, бо це їх велика таємниця».

За інформацією, отриманою від дитини, правоохоронці розпочали розшук «нового сусіда» і невдовзі, після чисельних заходів, затримали його. Затриманим виявився 42 річний львів’янин, одружений, працюючий. Знайомими та колегами по роботі характеризувався виключно з хорошої сторони. За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.156 КК України (Розбещення неповнолітніх).

Свою вину затриманий визнав, але не в повному обсязі. Проте проведена експертиза безапеляційно підтвердила, що саме цей чоловік шляхом обману і зловживання довірою заманив шестирічну дівчинку у власний автомобіль і вчинив щодо неї розпусні дії. Проведена судово-медична експертиза підтвердила, що «чоловік не є хворий на психічні хвороби та усвідомлює свої дії».

Враховуючи всі обставини, суддя Галицького районного суду міста Львова виніс вирок обвинуваченому – 11 років позбавлення волі, а обласний апеляційний суд залишив цей вирок без змін.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *