ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові стартує VI Екуменічний соціальний тиждень

|

VI Екуменічний соціальний тиждень (ЕСТ) відбуватиметься у Львові з 1 по 5 жовтня. Тема ЕСТ – «Відмінності і повага», інформує прес-служба Львівської міської ради.

У програмі цьогорічного форуму: урочисте відкриття Форуму, фотовиставка «Народ книги», круглий стіл «Міжконфесійний діалог: між пошуком єдності та захистом цінностей», круглий стіл «Від протистояння до взаємодоповнення: український контекст, європейський досвід», презентація книги «Українсько-австрійські зустрічі», презентація книги Антуана Аржаковського «Очікуючи на Всеправославний собор», панельна дискусія «Соціальні наслідки жіночої трудової міграції». А також відбудеться вручення нагород переможцям ІІІ Всеукраїнського конкурсу «Репортери надії в Україні».

«Також під час 6-го ЕСТ для працівників соціальної сфери буде проведений майстер-клас «Балінтовська група». ЕСТ передбачає візити в соціальні організації, зокрема у майстерню спільноти «Лярш-Ковчег» та Центр інтегральної опіки для жінок у кризових ситуаціях. У молодіжний день проводитиметься тренінгова сесія «Міжнародна молодіжна співпраця у сфері неформальної освіти». Молодь матиме можливість зустрітися у дусі Тезе. А в останній день ЕСТ заплановано виставку-ярмарок соціальних організацій», – розповіла координатор 6-го Екуменічного соціального тижня Марія Кандиба.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *