ОСТАННІ НОВИНИ

Королевська влаштувала розгін Службі зайнятості

|

Мінсоцполітики не дозволить Службі зайнятості обмежувати соціальні гарантії безробітних. Про це заявила сьогодні, 27 вересня, міністр соціальної політики України Наталія Королевська, відповідаючи на запитання журналістів щодо можливого скорочення періоду виплати допомоги з безробіття з 6-ти до 4-х місяців, передає «Фраза».

«Якщо людина має право отримувати допомогу з безробіття, наприклад, протягом півроку і їй не знайшли гідної роботи згідно із законодавством, то вона отримає цю допомогу в повному обсязі. Ніяких скорочень соціальних гарантій я не дозволю!» – підкреслила міністр.

Королевська зазначила, що скарги безробітних, яким припинили виплачувати допомогу з безробіття, надходять на Урядову гарячу лінію і на її сторінку в Facebook і ретельно перевіряються. За кожним встановленим фактом послідують дисциплінарні та кадрові висновки. Голові Державної служби зайнятості Марині Лазебній доручено брати на особистий контроль кожен випадок і оперативно інформувати Міністра про результати розгляду скарг.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *