ОСТАННІ НОВИНИ

Понад чверть водіїв вважає українські дороги небезпечними

|

27% опитаних водіїв вважають, що за останній рік знизився рівень безпеки на дорогах. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, передають «Українські новини».

Кожен п’ятий водій впевнений, що рівень безпеки на дорогах збільшився, а 57% не бачать істотних відмінностей порівняно з минулим роком.

Також водіїв попросили оцінити стан безпеки дорожнього руху в своїй місцевості.

На думку 2% він відмінний, 16% респондентів назвали його стан хорошим, і 45% – задовільним.

При цьому 36% оцінили стан безпеки дорожнього руху як поганий і дуже поганий.

На питання, чи потрапляли вони в аварії за останній рік, 94% водіїв відповіли негативно, а 6% заявили, що потрапляли в аварію протягом року хоча б раз.

Також водіїв запитали з приводу автомобільного страхування, і 96% відповіли, що мають автомобільну страховку.

Водіїв також запитали про надання ними першої медичної допомоги на місці аварії до приїзду лікарів. 14% опитаних сказали, що їм доводилося надавати першу медичну допомогу.

Опитування проводилося з 20 серпня по 11 вересня у всіх регіонах України. Був опитаний 1221 водій по всій Україні, в тому числі і в невеликих населених пунктах.

Як повідомляли «Коментарі», згідно з опитуванням, проведеним компанією Gfk Ukraine, головними проблемами великих українських міст є стан автомобільних доріг, санітарний стан вулиць і паркування автомобілів на тротуарах і газонах.

Коментарі

Фото: прес-служба УДАІ у Львівській області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *