ОСТАННІ НОВИНИ

Ще одна львівська школа матиме криївку

|

Макет підземного сховища вояків УПА з’явиться у львівській школі №93, інформує прес-служба Молодіжного націоналістичного конгресу.

Уже в четвер, 19 вересня, організатори поведуть учнів цієї школи на екскурсію у школу № 21, де така криївка збудована минулого року. На екскурсію для учнів підготували багато цікавого. Окрім розповіді про історію криївок, їх призначення, особливості побудови, учні матимуть змогу зробити фото в мазепинках та з макетами зброї.

«Цю екскурсію організовують для обміну досвідом. Школярам цікавіше буде побачити, що саме будуватиметься в їхній школі. А також, вони матимуть змогу почути всі подробиці процесу будівництва з уст своїх ровесників, учнів 21-ої школи» – розповідає координатор проекту, член ЛОО МНК, Іван Фацинець. Саме будівництво розпочнеться вже з наступного тижня. До роботи залучатимуться учні 8-11 класів. Адже як показав попередній досвід, школярі охоче зголошувалися допомагати в створенні історичного куточка.

«Нам важливо, щоб українська, зокрема львівська молодь росла національно – свідомою. Саме тому ми і проводимо такого роду заходи. Сподіваюся даний проект матиме продовження і в майбутньому» – наголошує голова ЛОО МНК Назар Франчук.

Фото: Justlviv.it

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *