ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді жінка зарізала свого співмешканця

|

У чергову частину Червоноградського міськвідділу міліції 21 серпня надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до них з ножовим пораненням доставлено місцевого жителя, якого переведено до реанімації. Проте 22 серпня вранці пацієнт помер, не приходячи до тями, інформує ГУ МВСУ у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, 21 серпня близько 22.00 години у будинку на вулиці Луговій у місті Червонограді між 43-річною жінкою та її 48-річним співмешканцем внаслідок тривалого розпивання спиртних напоїв на побутовому ґрунті виникла сварка. Під час конфлікту жінка вхопила ніж та нанесла ним удар чоловікові у ліву половину грудної клітки, внаслідок чого проткнула серце. Згодом чоловік помер.

Правоохоронці з’ясували, що у момент суперечки у сусідній кімнаті знаходились двоє повнолітніх синів підозрюваної, які проживали там разом з матір’ю та її співмешканцем, а також брат померлого. Молоді люди на час бійки спали.

Як повідомив начальник Червоноградського МВ міліції Володимир Калиш, зловмисниця уже була раніше судима за збут наркотичних речовин та відбула реальний термін покарання і у 2006 році звільнилась з місць позбавлення волі. На цей час вона, як і її співмешканець, ніде не працювала та зловживала спиртними напоями.

Відомості про вказане вище правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 115 (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). За скоєння цього кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п`ятнадцяти років.

Жінку затримано та оголошено їй підозру у вчиненні злочину. На цей час триває слідство.

Фото: Shutterstock 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *