ОСТАННІ НОВИНИ

Які оригінальні будівлі можна купити в Україні

|

Шикарні вілли та дизайнерські споруди, які українці раніше бачили тільки в закордонних фільмах, поступово з`являються і в нашій країні. Так, аналітики сайту оголошень Slando зібрали добірку п`яти найбільш оригінальних приватних будинків, які виставлені на продаж.

5 місце
Замок на березі моря


У Севастополі, на відстані 200 метрів від берега, зведений будинок у стилі середньовічного замку. Він має площу 500 м кв. Будинок умовно поділений на дві половини. У першій знаходяться два гаражі на 3 машини, бібліотека і спортзал з тренажерами. У другій – камінні зали, п`ять спалень, п`ять ванних кімнат, робочий кабінет, їдальня, передпокій, чотири балкони та оглядові вежі. Ділянка в 16 соток обгороджена бутовим парканом, висотою 5 м. Будинок повністю автономний і продається разом з технікою і меблями. Вартість – $ 850 тис.

4 місце
Будинок у стилі хай- тек


У селі Гореничі, під Києвом, продається будинок, побудований в стилі хай-тек. Незважаючи на те, що він одноповерховий, його загальна площа становить 389 м. кв. У будинку є камінний зал, вітальня, п`ять спалень, бар, кабінет, і сауна з кімнатою відпочинку. Будинок продається повністю мебльованим. Ділянка – 20 соток. Ціна – $ 1 100 000.

3 місце
Будинок у стилі хай-тек з дахом-галявиною


У селі Застугна, під Києвом, будується котеджне містечко з незвичайними для України будівлями. Будинок площею300 м. кв. з дахом, на якому росте трава, можна придбати за $ 360 тис.

2 місце
Будинок на воді


Жити в одному будинку, але в різних місцях можна, якщо купити будинок на плавучій платформі. Наприклад, у Києві продають споруду в 2,5 поверхи, що має 500 м. кв. площі, але при цьому все це плаває і його можна переміщати. Продавець вказує, «що проживаючи в такому будинку, є можливість користуватися всіма благами цивілізації і в той же час жити «на природі». Влітку – плавання, катання на катері і скутері, прямо з дому; взимку – сани, лижі, ковзани знову ж прямо з дому». Вартість пропозиції – $ 400 тис.

1 місце
Будинок-замок у середньовічному стилі

 
В Одесі, на ділянці 20 соток розташувався ставок з рибками і лебедями, водоспад, а також три будівлі. Одна з них – вежа в три поверхи, висотою25 метрів. Продавець стверджує, що дах, сходи, всі роботи по каменю і кування металу ручної роботи. Просять за цей будинок $ 350 000 .

Зараз у базі сайту Slando зберігається близько 4,5 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів. З них більше 1,3 млн припадає на розділ «Нерухомість».

Фото:  сайт оголошень Slando

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *