ОСТАННІ НОВИНИ

Міліцейський УАЗ влаштував “феєричне” ДТП

|

Невдалий маневр міліцейського автомобіля, який буквально злетів у повітря, ледь не коштував життя людям, а жителям Дніпропетровська через аварію в годину-пік довелося добиратися додому пішки
Як стало відомо «Дніпропетровськ. Коментарі» зі слів очевидців, вчора близько сьомої години вечора на проспекті Правди сталося жахлива ДТП, внаслідок якого п`ятеро людей опинилися в лікарні.
Міліцейський УАЗ, в якому перебували два міліціонери, раптово вилетів на зустрічну смугу, зіткнувся з «Ніссаном», зробив кульбіт і «приземлився» на автомобіль ВАЗ. Очевидці стверджують, що УАЗ рухався в крайньому правому ряду, про що свідчать сліди на дорожньому покритті, а також запис на відеореєстраторі.

Як з`ясувалося , міліціонери поверталися на базу після чергування. Як заявив командир полку ДПС Тарас Киричок, його підлеглі не перебували в стані алкогольного або наркотичного сп`яніння.
Натомість прокурор Дніпропетровська В`ячеслав Биков заявив , що слідство розглядає дві основні версії ДТП. Згідно з однією з них, до аварії призвів той факт, що невідома іномарка підрізала автомобіль ППС, друга – технічна несправність УАЗу.
Слідчі дії тривали до десятої години вечора, через що рух проспектом було заблоковано , на Новий міст не пускали навіть громадський транспорт, через що людям довелося добиратися додому пішки.

Також у прокуратурі Дніпропетровської області повідомили, що за фактом цієї ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

 

Відео : Ютуб

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *