ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні активно розбирають супердорогі Aston Martin та Maybach

|

Українські громадяни активно скуповують супердорогі автомобілі, вартістю в мільйони гривень, пише Аргумент, з посиланням на «Сегодня».

Державтоінспекція України склала для видання рейтинг найдорожчих авто країни, які були зареєстровані з початку цього року.

Так, з 1 січня, тобто за 8 місяців, 47 небідних громадян зареєстрували в автоінспекції 6 автомобілів Aston Martin (ціною близько 15 млн грн), 7 машин Maybach (близько 3,5 млн грн), 15 Rolls-Royce (близько 4 , 5 млн грн) і 19 Porsche Carrera (близько 4,5 млн грн).

«Згідно базах даних ДАІ, з першого січня не зареєстровано жодного автомобіля Pagani Zonda (коштує близько 20 млн грн , за неофіційною інформацією, на такому їздить один з позафракційних нардепів. – Ред.) , Lamborghini Aventador (ціна в салонах – від 6 млн грн) » , – заявили в ДАІ.

«Українці купили більше «Майбахів», ніж жителі Німеччини – батьківщини цього автомобіля, про це говорить статистика» , – сказав голова Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів Олег Назаренко.

Найбільше ж дорогих авто купують жителі Центральної та Східної України .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *