ОСТАННІ НОВИНИ

Львів зацікавив 17 тисяч полтавчан

|

Дні Львова у Полтаві, що відбулись 30 серпня – 2 вересня, загалом відвідало понад 17 тис  осіб. Про це повідомили у відділі промоції міста, інформує прес-служба Львівської місьокї ради.

Волонтери роздали більше 6 тис листівок «Зустрінемось у Львові». Мер міста Львова запросив студентів на стажування у Львівську міську раду.

Нагадаємо, в рамках Днів Львова у Полтаві відбулась виставка картин учнів Львівської художньої школи ім. О. Новаківського, театралізоване дійство та вулична вистава «Глорія» від театру «Воскресіння» на пл. Театральній, яку відвідало 2 тис осіб. Також на площі просто неба лунав джаз, відбувся джаз-концерт у «Львівській кав’ярні». 200 маленьких полтавчан отримали міні-бібліотеку від львівських видавництв – 50 книжок. Ці книжки вручив школярам гімназії №17 міста Полтави міський голова Львова Андрій Садовий. Також мер Львова подарував учням шоколадного лева.

На вулицях Полтави працював львівський ярмарок. Волонтери роздавали перехожим листівки з запрошенням до міста Лева – «Зустрінемось у Львові». Відбулась презентація львівських туристичних продуктів та зустріч представників львівського туристичного бізнесу із місцевими туристичними операторами. Обговорювали спільні туристичні проекти двох міст. Участь у зустрічі взяло 30 компаній. Міський голова Львова Андрій Садовий та заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів провели для студентів відкриті лекції у Полтавському технічному університеті. Круглий стіл «Міжсекторальне партнерство. Співпраця влади та громадських організацій» відвідало понад 30 громадських організацій.

Як розповідають організатори, багато мешканців Полтави зацікавились Львовом і готові його відвідати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *