ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонали ще не готові голосувати за євроінтеґрацію

|

У порядку денному Верховної Ради на 3 вересня 2013 року немає більшість законопроектів щодо підписання Угоди про асоціацію c ЄС. Про це представник Президента України у Верховній Раді Юрій Мірошниченко заявив в ефірі «5 каналу».

«Що стосується самого порядку денного і тих пристрастей, які ми спостерігаємо щодо відсутності деяких законопроектів, це пов’язано з непідготовленістю, адже процедура підготовки до розгляду у сесійній залі передбачає розгляд комітетами», – пояснив він.

«Я не хотів би казати, що опозиція винна в чомусь, або представники більшості винні в чомусь, але комітети, на жаль, не працювали в цей час, і відповідно не розглянули на своїх засіданнях законопроекти, до речі, ті які стоять у нас на четвер, наприклад, два ще в середу повинні були бути розглянуті на засіданні профільних комітетів», – додав нардеп.

Як повідомляли «Коментарі», Мірошниченко також заявляв, що внести до порядку денного Верховної Ради законопроект про призначення виборів на проблемних округах заважає неузгодженість дати.

«Коментарі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *