ОСТАННІ НОВИНИ

Москаль розповів, чому вбивають чиновників

|

Збільшення кількості замовних вбивств в Україні за останній час пов’язано з перерозподілом грошових потоків, боротьбою за державні замовлення, права на приватизацію тощо. Про це у коментарі iPress.ua повідомив екс-заступник міністра МВС та народний депутат Геннадій Москаль.

«90-ті ніколи не повернуться, бо тоді одне групування «вистрілювало» інше. А сьогодні під замовні вбивства підпадають чиновники», – сказав він, нагадавши, що були вбиті керівник апарату Академії наук України, директор готельного комплексу Академії наук України.

«Вони це маскують під звичайні вбивства. Різні державні чиновники, керівники органів місцевого самоврядування», – додав депутат.

На його думку, причиною цього є фінансова ситуація у державі.

«У країні безгрошів’я. Немає грошей, це вже всі бачать, і триває перерозподіл, йде боротьба аж до фізичного знищення з метою перерозподілу тендерів, державних замовлень, приватизації, контроль за грошовими потоками тощо», – пояснив Москаль.

Він також спрогнозував, що у подальшому ситуація буде тільки погіршуватись.

«Ситуація свідчить про погіршення економічної ситуації в Україні і краю погіршення немає, це «покращення» (а насправді – погіршення), буде тільки наростати. Кількість замовних вбивств буде тільки зростати, тому що економічна ситуація буде погіршуватись. Тому кожна копійка буде «оплачуватись” кров`ю», – зазначив нардеп.

Фото: Михайло Дашкович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *