ОСТАННІ НОВИНИ

Долю України Янукович хоче вирішити на референдумі

|

Питання вступу України до Європейського Союзу чи Митного союзу буде вирішуватись на референдумі. Про це сказав Президент Віктор Янукович в інтерв’ю чотирьом українським телеканалам, інформує УНІАН. За його словами, питання, куди рухатиметься країна, мають вирішувати її громадяни. “Який вибір буде українського народу – це може показати референдум. Коли він буде — ми з вами не знаємо. Коли буде прийнято рішення про вступ до Європейського Союзу чи Митного союзу і тоді, в будь-якому разі, нам не обійтись без референдуму, не обійтися”, – наголосив Президент.

Янукович підкреслив, що на даний момент мова йде про дещо інше – про те, який наступний крок здійснить Україна у відносинах з ЄС та МС. Він нагадав, що Україна визначилась зі своїм подальшим кроком, визначивши європейський напрямок в законі про засади зовнішньої і внутрішньої політики. Президент висловив переконання, що найближчим часом Україна виконає всі 11 умов, необхідних для підписання Угоди про асоціацію з ЄС. “У цьому в мене немає сумніву, більшість у парламенті об`єднається навколо цього”, – наголосив Президент.

Янукович дав інтерв’ю тележурналістам Савіку Шустеру («Шустер LIVE», телеканал «Інтер»), Олександру Ткаченку (студія «1+1»), Андрію Куликову (IСTV) та Ларисі Губіній («5 канал»).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *