ОСТАННІ НОВИНИ

На вулицях Стрийська-Наукова завершують будівництво велосипедної доріжки

|

У Львові на вул Стрийській-Науковій вже майже збудована вело доріжка. Про це повідомив Остап Буданкевич, представник «Львівавтодору», – інформує прес-служба Львівської міськради.

«В принципі, вже майже все зроблено, велодоріжка майже готова, залишилось прибрати будівельне сміття, зробити розмітку та ще деякі незначні моменти. Найближчим часом велодоріжка буде повністю готова», – розповів Остап Буданкевич, представник ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, що велодоріжка пролягатиме від Автовокзалу до перехрестя вулиць Стрийської та Наукової.

Також за кошти міського бюджету розвитку у Львові цього року планують закінчити велодоріжку на вул. Шевченка (в Рясне-1) — на це виділили 1,2 млн грн, та збудувати першу радіальну велодоріжку на вул. Костя Левицького, на що також з бюджету розвитку виділять 1,2 млн грн. Окрім того, 300 тис грн. передбачено на проект велодоріжки на верхній частині вул. Городоцької від вокзалу до вул. Ряшівської. У майбутньому вона має з’єднатись з іншими та утворити велику південну веломагістраль, яка буде від вул. Чернівецької, по вул. Городоцькій, через майбутню вул. Ряшівську, до вул. Стрийської та майбутньої вул. Вернадського

Ще один проект – співпраця з ЄБРР. Під час реконструкції вулиць за лініями трамвайних маршрутів № 2 та № 6 також будуть укладати велодоріжки, а це вул. Коперника та нижня частина вул. Городоцької. Також велошлях із найбільшого спального району – Сихова – прокладуть разом із трамвайною колією на вул. Стуса.Нагадаємо, Львівська міська рада прийняла і виконує амбітну програму розвитку веломережі Львова, згідно з якою до 2019 року в місті повинно функціонувати 268 км велодоріжок.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *