ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни святкуватимуть День Незалежності під улюблені ретро-хіти

|

Заслужений артист України Ігор Богдан дарує Львову свій сольний концерт, присвячений дню народження України. День Незалежності місто святкуватиме під улюблені львівською публікою естрадні, патріотичні та народні пісні, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Ви знаєте напевно такого відомого в свій час, дуже популярного у Львові і Україні співака Ігоря Богдана, який вже багато років живе в Канаді. Він вирішив зробити Львову до Дня Незалежності подарунок і подарувати свій концерт. Цей концерт відбуватиметься з 16.00 год у парку культури і відпочинку ім. Б.Хмельницького. Тому всім тим львів’янам і гостям Львова, хто знає цю музику, хто знає цього співака, хто шанує його творчість, ми рекомендуємо відвідати концерт», – каже Ірина Подоляк, начальник управління культури ЛМР.

Довідка

Ігор Богдан – автор улюблених народних та естрадних пісень, яким підспівуватимуть усі: «Покохала», «Ой заграйте, музиченьки», «I love you – Я кохаю, я люблю», «А зі мною була мила», «Гей, друзі», «Чуєш, зрадлива дівчино», «Зачаруй», «Святкова», «Струни серця», «Блукаюча зоря». А також найвідоміший хіт співака – пісня, яка стала першою сходинкою в його творчій кар’єрі – «Не сип, мила, скла».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *