ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові упіймали крадія номерних знаків

|

Львівські працівники міліції на «гарячому» впіймали місцевого жителя, який облюбував крадіжки автомобільних номерних знаків. Чолов’яга, знаходячись на вулиці Чукаріна, саме пробував зняти чергові номера з автомобіля марки «Chana Bennі», повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Як розповів заступник начальника Сихівського райвідділу Львівського управління міліції Ігор Масендич, викрадені речі правопорушник намагався повертати власникам, але за відповідну винагороду. Однак жоден з потерпілих не погоджувався на такі «угоди», а натомість якнайшвидше прямував до органів внутрішніх справ, заявляючи про злочин. 

Чоловіка при спробі скоїти черговий злочин упіймали співробітники Сихівського райвідділу міліції. 38-річний правопорушник якраз брався до відкручування з автомобіля марки «Chana Bennі» номерних знаків.

 Загалом чоловіка підозрюють у причетності до восьми таких крадіжок. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинене правопорушення чоловік може понести відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *