ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники «Львівобленерго» змагались в екстремальних ситуаціях

|

Вже стало традицією у ПАТ „Львівобленерго” проводити конкурс професійної майстерності серед експлуатаційних бригад. Цьогоріч конкурс відбувся у два етапи: серед бригад, які обслуговують високовольтні електромережі 35-110 кВ та бригад, які обслуговують розподільчі електромережі 0,4-10 кВ, повідомили у відділі корпоративних зв’язків

ПАТ “Львівобленерго”.

Бригади розподільчих мереж змагались на навчальному полігоні Товариства у місті Броди, а змагання працівників високовольтних дільниць відбулись в реальних умовах — на лінії електропередачі напругою 110 кВ Л-2 – Л-14 поблизу смт Брюховичі.

Кожна бригада мала можливість не тільки підтвердити свої професійні якості, але й вміння оперативно приймати рішення та діяти в екстремальних ситуаціях.   

Критеріями визначення переможців було виконання робіт згідно з встановленими часовими нормами та чітким дотриманням технологічного процесу виконання робіт в електроустановках; здійснення організаційних та технічних заходів з метою створення безпечних умов праці у відповідності до діючих „Правил безпечної експлуатації електроустановок”.

Одним із важливих показників готовності експлуатаційних бригад до виконання робіт в електроустановках — це оцінка стану захисних засобів, їх наявності та відповідності діючим „Нормам комплектування засобами захисту”.   

Під час  конкурсу експлуатаційні бригади не тільки успішно справились з отриманими завданнями, але й мали змогу обмінятись досвідом при виконанні робіт в електроустановках.   

Обов’язковим завданням для кожної бригади було звільнення потерпілого від дії електричного струму та надання першої медичної допомоги.

Оцінювала професійну майстерність експлуатаційних бригад суддівська комісія на чолі з технічним директором ПАТ „Львівобленерго” Володимиром Романишиним.

За підсумками змагань бригад розподільчих електромереж перше місце здобув Яворівський РЕМ, друге місце — Сколівський РЕМ, третє місце — Бродівський РЕМ, четверте місце — Городоцький РЕМ.

Серед високовольтних бригад наймайстернішою стала Стрийська дільниця, друге місце посіла Яворівська дільниця, третє місце — Дрогобицька дільниця, четверте місце — Львівська дільниця.

Переможці конкурсу братимуть участь у загальноукраїнських змаганнях з професійної майстерності, які відбудуться восени цього року.     

 

Фото: ПАТ “Львівоблененрго”

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *