ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині сусіди з`ясовували стосунки з допомогою сокири

|

Мешканець Дрогобицького району 47-річний чоловік вдарив сокирою свого сусіда, заподіявши йому тілесні ушкодження середньої тяжкості. Про це повідомили у ГУМВС України у Львівській області.

Трагедія виникла через заздрощі сусідів і через особисту неприязнь двох чоловіків. Очікуючи від свого сусіда усіляких неприємних казусів, чоловік запідозрив останнього у наклепі. Нещодавно інспекція Дрогобицької районної електромережі в будинку чоловіка виявила незаконне використання електроенергії і спритника притягнули до адміністративної відповідальності.

«Звісно, у «кляузах» чоловік одразу запідозрив свого сусіда. Однак той заперечував будь-яку причетність до анонімних скарг, проте власник будинку був переконаний, що події відбулися з вини сусіда. Відстоюючи свою правду, обидва чоловіки перейшли межу розуміння і тверезого мислення, конфлікт зайшов у глухий кут. Не контролюючи своїх дій та поведінки, чоловік схопив сокиру і вдарив сусіда один раз в груди, а другий по лівій руці», – розповідають в міліції.

Співробітники слідчого відділення притягнули зловмисника до кримінальної відповідальності за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України. «Справу скеровано до Дрогобицького міськрайонного суду, зловмисник чекає покарання», – розповів начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Василь Овчаренко.

 Фото: ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *