ОСТАННІ НОВИНИ

Укрзалізниця додала ще вагонів до поїздів на Крим

|

Для задоволення потреб населення у перевезеннях Укрзалізниця додатково включила один вагон до складу поїзда №130 Гродно – Сімферополь від станції Сімферополь до станції Київ та зворотно. Зі збільшеною кількістю вагонів поїзд відправиться із Сімферополя 4 та 6 серпня, а із Києва – 5 та 7 серпня. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Також Укрзалізниця додатково включила один вагон до складу поїзда №296 Сімферополь – Івано-Франківськ – Чернівці від станції Сімферополь  до станції Івано-Франківськ та зворотно. У збільшеному складі поїзд відправиться із Сімферополя 30 липня, а із Івано-Франківська – 1 серпня.

Нагадаємо, перевезення пасажирів з усіх регіонів України в Крим забезпечується 45 парами пасажирських поїздів (у 2012 році поїздів було 43 пари), з яких 30  призначені на період літніх перевезень, у тому числі 10 з Києва. Сполучення СНД – Крим забезпечується 54 парами поїздів, у тому числі 50-ма літніми. Крім того, для перевезення організованих груп дітей на відпочинок призначаються окремі дитячі поїзди разового призначення. З початку червня  вже призначено 22 дитячих поїзда.

Графік руху пасажирських поїздів на 2013/14 роки розроблений для курсування територією України 291 пари пасажирських поїздів, у тому числі 164 пари цілорічних, 93 – сезонних (з них 75 до Криму), 34 – разових («за вказівкою»).

Формуванням Укрзалізниці передбачено 188 пар поїздів, з них 119 пар цілорічних, 36 пар сезонних, 33 пари «за вказівкою».

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *