ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін та Генпрокуратура почули голос Львівської облради

|

На засіданні постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської обласної ради серед інших питань депутати розглянули низку відповідей на звернення Львівської обласної ради, зокрема від Кабінету Міністрів України та Генеральної прокуратури України. У відповіді на звернення щодо погашення зареєстрованої кредиторської заборгованості за виконані роботи із ремонту доріг віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул повідомив, що документ скеровано у Мінфін, Мінекономрозвитку, Мінрегіон, Мінінфраструктури, Укравтодор та до Львівської ОДА. Також на адресу Львівської обласної ради надійшли листи від Генеральної прокуратури України. Зокрема на звернення сесії облради щодо невиплати заробітної плати працівникам ПАТ «Львівська вугільна компанія» заступник Генпрокурора України Ю.Ударцов повідомив про те, що звернення сесії «надіслано за належністю для розгляду в межах компетенції до Державної інспекції України з питань праці та Міністерства енергетики та вугільної промисловості України». 
Інший заступник Генпрокурора України М.Гаврилюк на звернення сесії облради щодо неправомірного відчуження державного пакета акцій ВАТ «Львівський автобусний завод» повідомив, що документ скеровано прокурорам Львівської області і міста Києва, які повідомлять Львівську обласну раду про ухвалене з цього приводу рішення.
Як зазначив голова комісії Михайло Задорожний, депутати тримають на контролі вирішення зазначених у зверненнях проблем й надалі інформуватимуть громаду Львівщини про результати.
Нагадаємо, що на минулій сесії Львівської обласної ради депутати прийняли звернення до Кабінету Міністрів України щодо погашення зареєстрованої кредиторської заборгованості за виконані роботи із ремонту доріг, в якому зазначили, що сума заборгованості за виконані роботи з ремонту комунальних доріг у 2012 році становить 6 млн 524 тис. 260 гривень. Також було ухвалено звернення до Прем`єр-міністра України, Генерального прокурора України, Міністра енергетики та вугільної промисловості України щодо збиткової діяльності Державного підприємства «Львіввугілля» та звернення до Президента України, Верховної Ради України, Генерального прокурора України, Кабінету Міністрів України, Фонду державного майна України щодо повернення Львівського автобусного заводу в державну власність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *