ОСТАННІ НОВИНИ

Жителі Рясного вимагають світлофора біля "Електрона"

|

Депутат Львівської міської ради від Народного Руху України Валерій Веремчук звернувся до міського голови Львова Андрія Садового з проханням облаштувати світлофор перед пішохідним  переходом біля автобусної зупинки «Електрон» в Рясному-1. Про це інформує прес-служба ЛКО НРУ

Депутат, зокрема, повідомив, що до нього звернулися мешканці мікрорайону Рясне -1, які повідомили про аварійно-небезпечний пішохідний перехід біля автобусної зупинки «Електрон» за адресою: вул. Шевченка, буд. 384-386.

«Ініціативна група зібрала понад 500 підписів львів’ян під зверненням на Ваше ім’я з вимогою облаштувати цей пішохідний перехід світлофорним об’єктом. Дана ділянка дороги є широкою (по 2 смуги в одну та іншу сторони) і для того щоб перейти дорогу потрібна надзвичайна увага для дорослих, а тим паче для дітей, які ходять через даний перехід до школи, оскільки поряд знаходиться СЗШ №92. Крім цього, недалеко від зазначеного переходу є міст (в’їзд у Львів зі сторони Краківця) і часто, водії, спускаючись на великій швидкості з мосту, не мають змоги вчасно відреагувати на пішоходів, а подекуди просто ігнорують їх. На жаль, що на даному пішохідному переході вже трапилась значна кількість аварійних ситуацій, на превеликий жаль були випадки з летальними наслідками» , – вказано у зверненні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *