ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом двох місяців у Львові виступатиме «Цирк Кобзов»

|

До Львова із спеціальною шоу-програмою завітає «Цирк Кобзов». Гастролі триватимуть з 19 липня до 15 вересня. А наступного року у Львові планують проведення великого міжнародного циркового фестивалю. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У програмі заходу:  циркове шоу «VIVAT» та шоу «Madness», в яких беруть участь артисти циркового мистецтва: призерка міжнародних конкурсів, еквілібрист Тетяна Білова; двократний чемпіон України з велотріалу Владислав Черниш. Справжньою перлиною дійства є унікальний номер з левами та тиграми відомого дресирувальника з Італії, Емануеля Фаріно.

«За рахунок того, що «Цирк Кобзов» має ім’я і це престижно працювати у ньому,  ми переконали артистів в тому числі Емануеля Фаріно працювати в Україні. Ця тенденція має розвиватися, а культура мінятися. Італійська подача цирку має свою особливу енергетику. Цирк має мінятися і не відставати від кінотеатрів, і нашою ціллю є відірвати дітей від телевізорів, комп’ютерів, щоб вони знову почали ходити на живі виступи і я думаю, що наша шоу-програма здатна це зробити», – розповів Микола Кобзов, засновник цирку.

«Наступного року за сприяння і участі «Цирку Кобзов» плануємо зробити у Львові цирковий фестиваль, аналогів якого не буде ні в Україні, ні, можливо, у Європі», – додає Роман Грицевич, координатор проекту.

Для маленьких глядачів теж підготовлена насичена програма: зоопарк з левами, тиграми, ведмедями, вовками, де самому можна погодувати кроликів та кізочок; Тераріум з крокодилом, рідкісними рептиліями, скорпіонами, кобрами та варанами. Також працюватиме Динопарк, де можна не лише побачити макети динозаврів мезозойської ери, а й доторкнутись до окремих кісток велетнів. Зустрічатимуть дітей герої улюблених мультфільмів.

В рамках заходу також відбудеться благодійна акція «Подорож до казкового світу «Цирку Кобзов», метою якої є подарувати казку дітям-сиротам та діткам з обмеженими функціональними можливостями.

«З часу нашого існування, з 2000 року, більше 600 000 дітей-інвалідів та дітей-сиріт відвідали цирк безкоштовно. Ми вважаємо, що будь-яка дитина, в якої нема можливості купити квиток, має побувати у цирку безкоштовно. Адже це дитинство, якого не можна лишати, тому ми завжди запрошуємо фонди, адміністрацію і домовляємося про участь для таких дітей. 2400 дітей Львова і Львівської області  з особливими потребами та дітей-сиріт зможуть безкоштовно відвідати  «Цирк Кобзов» протягом 2-днів», – каже Микола Кобзов, засновник цирку.

 

Фото: http://www.kobzov.ua/ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *