ОСТАННІ НОВИНИ

Натівський генерал інспектував “Репід трайдент”

|

Сьогодні на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного із візитом перебував командувач Сухопутного компоненту Збройних Сил НАТО генерал-лейтенант (тризірковий генерал) Фредерік Бен Ходжес.

Як інформує прес-група навчань “Репід трайдент-2013” гість ознайомився з інфраструктурою та навчально-матеріальною базою Міжнародного центру миротворчості та безпеки, організацією та порядком проведення навчання «Репід Трайдент», а також відвідав окремі навчальні ділянки.

Військовослужбовці різних контингентів продемонстрували практичні елементи дій у відповідності до сценарію навчання. Під час огляду, генерал-лейтенант Фредерік Бен Ходжес поспілкувався з солдатами та офіцерами різних країн та оцінив можливості озброєння та військової техніки українських підрозділів.

Генерал-лейтенанту Фредеріку Бену Ходжесу було представлено дії розвідувального взводу 95 окремої аеромобільної бригади під час десантування із вертольоту Мі-8 на визначену ділянку приземлення. Також, військовими вертолітниками 16 окремої бригади армійської авіації 8 армійського корпусу СВ ЗС України було проведено практичну фазу тренування медичної евакуації пошуково-рятувальною групою із застосуванням лебідки. На інших навчальних ділянках для високого гостя було організовану презентацію лазерної системи імітації тактичних дій MILES, яка використовується у процесі бойової підготовки українськими військовими. Вітчизняні інструктори також продемонстрували способи протидії застосуванню саморобних вибухових пристроїв.

Фото: прес-група навчань “Репід трайдент-2013” 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *