ОСТАННІ НОВИНИ

Найпопулярніші спеціальності серед абітурієнтів у Львові

|

У НУ “Львівська політехніка” найпопулярнішими напрямками для вступників залишаються професії, пов`язані з комп`ютерами. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив відповідальний секретар приймальної комісії вишу Олег Давидчак.

За його словами, йдеться про комп`ютерні науки, програмну інженерію. Також популярною спеціальністю є право, туризм, економіка. До прикладу, на праві конкурс на одне місце сягає 80 осіб, оскільки там мало місць і доволі багато бажаючих.

А от в ЛНУ імені Франка найпопулярнішою спеціальністю є туризм — на 70 місць подано вже 1400 заяв, розповів відповідальний секретар приймальної комісії вишу Олег Бовгира. Крім того, популярністю серед абітурієнтів користуються англійська мова, переклад, право та спеціальності ІТ-напрямку.

Загалом до ЛНУ імені Франка на сьогодні подали вже понад 21 тисячу заяв, а до НУ “Львівська політехніка” – 20,4 тисячі заяв.

В обох вишах пік напливу абітурієнтів припав на минулий вівторок, коли за один день приймали по кілька тисяч абітурієнтів. А вже сьогодні жодних черг у приймальних комісіях немає, запевняють представники вишів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *